Onsdag 30/6

Nu är vi hemma igen, vi kom hem i söndags eftermiddag. Vi har haft det bra som vanligt och Hugo har haft kul med sina farföräldrar, fastrar, moster och mormor med flera. Han tyckte nog dock att det var lite tråkigt att hans farfar och farmor åkte iväg till öland på semester i onsdags.

Midsommar firades först i kjula med lunch hos grannen och sedan bar det av till Barva bygdegård för att kolla på midsommarstångsresning med dans, lotter och fiskedamm. På kvällen var vi i kjula igen och åt god mat och hade 7-kamp. Det gick väl sådär för mig personligen men för Robert gick det bra, han vann.

Selma skrattade riktigt ordentligt för första gången den 20/6. Det var så härligt att se!

Robert började jobba i måndags och sedan dess har jag, Hugo och Selma varit hemma själva fram till kl 18.30 varje dag. Det är fullt upp hela tiden men det har gått jättebra, Hugo har varit supersnäll. Igår var det kanonväder så då var vi ute nästan hela dagen och han lekte och badade i sin lilla pool.

I morgon ska vi iväg till bvc på 3-månaderskontroll för Selma. Det innebär också vaccination, hoppas det inte blir allt för hemskt och att hon slipper feber.

Här kommer lite bilder!

Selma



Söta syskon

Parken zoo (Hugo högst upp och kusin Jonathan nere)

Kollar på kaninerna

Glada Hugo med farfar

Klappar getter

Hugo rider på hästen med farfar

Badar i poolen

Kvällsmys

Midsommarlunch och en glad Linnea

Jag & Håkan

Selma är midsommarfin

I Barva

Hugo & faster Linnea

Hugo äter glass och kollar på fiskedammen

Testar syrrans vagn

Anna & Cissi

Ludde & Erica




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0