Magsjuka!

Nu är Hugo magsjuk. Det började när han åt middag vid kl 16.30, han fick sig några tuggor och sedan kräktes han över hela bordet, massor! Han verkade inte hängig då utan vi trodde att han bara fått något i halsen eftersom han kräktes efter att han hostat. Efter maten så fick han bada lite för att bli ren från alla spyor.

Lite senare när han hade ätit lite gröt en stund innan så kräktes han igen över hallgolvet. Sedan har han nu kräkts vid 3 tillfällen på mindre än en timme, inte bra med andra ord. Han är fortfarande inte helt medtagen men han är väldigt slö och hängig om man jämför med hur han är i vanliga fall.

Vi la honom nyss och han verkade somna på en gång.

Tydligen är det extra viktigt att ge dom små vätskeersättning men det funkade inte med vanlig Resorb för vuxna som såklart är det enda vi har hemma, det ska vara Resorb junior. Och inte finns det något apotek öppet nu. Koka egen vätskeersättning var inget hon på sjukvårdsupplysningen rekommenderade, det skulle vi bara göra i allra värsta nödfall.

Hoppas verkligen att det går över fort och att jag och Robert slipper bli sjuka också.

Det blir ingen förskola i morgon som ni kanske förstår.


Kommentarer
Postat av: Elin

Det behöver ju inte vara vätskeersättning, ge han det han får i sig helt enkelt. Jag själv brukar ge Nova vatten eller saft när hon är så sjuk. Och det har dom rekommenderat mig och det har funkat bra. Lycka till

2010-03-04 @ 21:11:55
URL: http://elinsnova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0