Måndag 15/3

Solen skiner och det är inte så farligt kallt ute, det känns som att det snart börjar bli vår. Ska bli så skönt att slippa alla tjocka kläder man är tvungen att ta på både sig själv och Hugo.

Idag har vi varit på dagis mellan kl 9.00-11.00. Jag fick vara med hela tiden idag eftersom de ordinarie "fröknarna" hade planeringsdag och kvalitétsteamet som det kallas var där istället. Det var inte många barn där idag, bara 4 stycken förutom Hugo. Många var sjuka.

Hugo tyckte det var kul att komma dit igen efter helgen, han pekade mot dörren direkt vi kom fram och var väldigt ivrig med att få av sig kläderna så att han kunde springa in och leka. När det var fruktstund sprang han direkt till sin plats vid bordet och pekade och sa "där", att han ville sitta där alltså. Under fruktstunden berättade en av fröknarna en saga och Hugo smaskade i sig äpple. Han åt mest av alla barnen idag.

Det verkar som att han försöker ta ifatt den mat som han missade under den vecka han knappt åt något alls nu. Direkt han vaknar på morgonen springer han fram till skåpet i köket och pekar på det för att han vill äta. Igår åt han en stor skål gröt och sedan en hel banan efteråt. I morse åt han gröt och sedan när jag och Robert åt frukost någon timme senare så åt han både lite macka och smakade en massa gröt av Robert.

När vi kom hem från dagis trodde jag att han inte skulle vara hungrig riktigt än eftersom han åt en massa äpple vid kl 10, men han var helt hysterisk och bara skrek "däta, däta" som betyder äta. Så han fick mat på en gång och åt upp varenda smula och så en hel banan och ett smörgåsrån efteråt. Det gillar vi!

Nu ligger han och sover och när han vaknar ska han få lite mellis och sedan ska vi åka ner på stan och leta gummistövlar och en liten väska åt honom. Jag ska hämta ut ett paket på vägen hem sedan. Jag tror att det är böckerna som har kommit.

Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Neej, det är inte så vanligt :)

2010-03-15 @ 21:35:19
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0