Min lilla sjukling!

Hugo mår fortfarande inte bra alls. Han kräktes inget under natten, men å andra sidan hade han inte mycket att kräkas upp eftersom han inte hade kvar något maginnehåll. Under natten har han bara fått lite vatten åt gången några gånger.

Strax innan kl 7 gick jag in till honom och skulle ge honom lite vatten. Då vaknade han och fick komma upp och byta blöja och äta lite risgröt som jag köpte igår. Det är mycket snällare mot magen än fullkornsgröt. Han verkade jättehungrig, vilket inte är så konstigt, och åt nästan hela den lilla portionen. Han drack också en hel del vatten. Efter det satt han och nästan dåsade till flera gånger i matstolen så då fick han gå och lägga sig igen. Han somnade på en gång.

Att han somnade igen efter bara en halvtimmes vakentid tyder på att han är väldigt sjuk, det skulle aldrig hända i vanliga fall. Inte ens de andra gånger han har varit sjuk så har det hänt att han sovit mer än vanligt. Han har inte kräkts något efter maten eftersom han gick och la sig med en gång. Hoppas han får sova några timmar nu så att han får i sig lite näring av gröten och mår lite bättre när han vaknar sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0