Tisdagskväll!

Vi tror att Hugo inte är sjuk i alla fall, hoppas. Han är som vanligt i sättet och har ätit bra så på så sätt är han inte påverkad. Han har bara bajsat en gång till och det var inte mycket då.

Det kanske kan bero på att han har varit sjuk och att han ätit mycket fibrer de senaste dagarna, så som massor av frukt och grovt bröd. Det kan också vara en kombination av det och att vi tror att han har några tänder i nederkäken på gång. Vi får se i morgon helt enkelt.

För övrigt så sov han middag sjukt länge för att vara han, efter 3 timmar, kl 15.30 fick jag lov att väcka honom för annars så skulle han aldrig komma i säng ikväll. Gick till och med in och kollade att han andades när nästan 3 timmar hade passerat utan ett enda knyst inifrån hans rum. Det hör inte till vanligheterna. Men är man trött så är man. Och med tanke på de senaste nätterna och de tidiga mornarna så är det ju inte så konstigt ändå. Tänk om han ändå kunde förstå att det är bättre att sova lite längre på morgonen istället.

Nu har Robert nyligen kommit hem från hans tenta. Det hade gått bra trots att han hade glömt anmäla sig till den och fick komma in 30 minuter senare till tentasalen p g a det.

Ikväll blir det Desperate housewives men först ska vi äta pasta carbonara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0