Tisdag 18/5

Hugo är på dagis och Robert i skolan. Selma ligger fortfarande och sover och jag har precis gjort mig i ordning.

Kl 11 ska vi vara på stan och fika med några andra mammor och bebisar. Det ska bli kul att se allas bebisar nu, sist vi var och fikade var det bara två av dom som fått sina, nu har alla det.

I går kväll/natt somnade Selma lite tidigare än vanligt, redan kl 01.20, inte illa för att vara henne. När Hugo hade gått och lagt sig var Robert tvungen att plugga i några timmar så jag kollade på Top model och sedan gick jag och Selma ut på en promenad. Hon har ju så ont i magen på kvällarna så jag tänkte att hon kanske skulle somna i vagnen om vi gick ut, och det gjorde hon. Lite tråkigt att gå runt här i Ryd dock när det var mörkt men väldigt skönt att komma ut och gå lite.

Det är så roligt att se Hugo och Selma tillsammans, Hugo är så otroligt snäll mot henne och vill verkligen att hon ska vara med hela tiden. Igår när han vaknade efter sin middagslur så la vi ner Selma i hans säng när han satt där och då blev han helt överlycklig. Först pekade han på alla hennes kroppsdelar så att vi skulle säga vad det var, sedan la han sin älskade ko brevid henne och la sig ner på andra sidan och drog på sig och Selma filten. Han är så söt! När han ska gå ut går han och hämtar hennes overall och vill att hon ska följa med och när han ska sätta sig i vagnen pekar han på hennes sida och säger "mamma" med en viss ton som betyder "Selma", och vill att hon ska ligga där i. Hoppas att det kommer fortsätta såhär bra mellan dom.






Hugo har slickat av kärleksmumssmeten från visparna!


Kommentarer
Postat av: Kristin

Vad roligt att se och höra att Hugo är så snäll mot Selma. Hoppas Jonathan kommer att vara det mot sitt blivande syskon.

Längtar efter att träffa Selma nästa helg.



Kram

2010-05-18 @ 13:46:57
Postat av: Ellen Boxner

Vilka små sötnosar!

2010-05-18 @ 21:21:26
Postat av: madeleine

hej! vilka fina barn du har! köksbordet som är på bilderna, var kommer det ifrån? kram

2010-05-22 @ 12:06:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0