7 månader

Idag blir Selma hela 7 månader och det firade hon med en rejäl bajsblöja i morse. Igår fick hon bara ersättning och bifidus för att få lite fart på magen och det gav resultat, vi skippade både gröt, välling och puré. Nu ska vi försöka fasa in det igen med messmör i gröten, katrinplommon och annan lösande mat och försöka undvika morötter och majs och sånt som kan ha motsatt effekt.

Hon har varit mycket gladare sedan igår och ätit riktigt bra så det är ju uppenbart att det är magen som är problemet. Frågan är ju bara hur man ska hitta en bra balans så att hon kan äta mat och gröt utan att få ont i magen och bli förstoppad.

Hur som helst, tillbaka till vår duktiga 7-månadersbebis. Snart kan hon nog krypa! Det dröjer nog inte många veckor skulle jag tro, hon står nästan i krypställning och gungar. Fast hon står på ett speciellt sätt, hon liksom sitter i skräddare och sedan böjer hon sig framåt och står på knäna med bena inåt. Lite svårt att förklara, det behöver ses. Jag skulle gissa på att hon kan krypa om cirkus en månad.








(Här kan man se hennes små tänder i nederkäken)


Kommentarer
Postat av: Louise

Sån krypställning hade Liam också i början, det tog några veckor från att han började stå så sedan fick han sakta kläm på hur han skulle göra för att ta sig framåt .)

2010-11-04 @ 16:12:52
URL: http://cauterize.blogg.se/
Postat av: Kristin

Hon ser ut att att trivas riktigt bra i vagnen. Stora tjejen!

2010-11-04 @ 17:59:38
URL: http://familjenetuna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0