Hugos 2-årsdag!

I lördags fyllde Hugo 2 år, "så" säger han och visar upp två, ibland tre fingrar så fort man nämner hans födelsedag. Han är så duktig och utvecklas så otroligt mycket just nu. Det är verkligen en härlig ålder han är i nu.

Vi var som sagt i Eskilstuna och dagen började med att vi inklusive hans farfar och farmor och faster Linnea gick in och sjöng för honom. Vi hade också med oss en smörgås med två små ljus i och lite presenter. Hugo blev inte helt oväntat lite chockad och undrade väl vad vi höll på med. Men han såg lika glad ut som alltid när man kommer in till honom på morgonen.

När han hade kommit upp ur sängen så öppnades det lite presenter. Han var inte jätteintresserad av presentöppningen först utan ville mest börja leka med det han fått direkt och inte öppna några fler paket. Men sedan började han tycka att det var riktigt kul.

På förmiddagen lekte han med sina nya saker och målade flera fina bilder med vattenfärg som han också fick. Det var riktigt kul tyckte Hugo. Kanske en blivande konstnär?

Sedan var det lunch och tack och godnatt.

Vid kl 14.30 kom alla gästerna. Det blev ännu fler presenter, goda tårtor, bullar, cupcakes och kakor. Väldigt trevligt alltihop!

Hugo fick bl a kläder, fodrade regnkläder, traktor med djur och ljud, böcker, trätåg med bana, bärgningsbil, pusselmatta, lego, bilgarage, Bamse lektält, ryggsäck, memory, vattenfärg och penslar och Byggare bob-film. En säng ska han få av sin farfar och farmor också men den väntar vi med till de kommer till oss nästa gång.

Hugo hade en jättebra dag och är supernöjd med alla sina nya saker!













Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

GRATTIS i efterskott Hugo!



Åh, vilka fina cupcakes! :)

2010-10-05 @ 13:15:48
URL: http://melindawingren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0