Måndag 11/10

Idag tog Hugo sig en riktig sovmorgon. Vid 08.15 gick vi in och väckte honom, Robert ville hinna säga hej till honom innan han skulle åka till skolan. Selma hade varit vaken sedan kl 06.30 men somnade om igen strax innan Hugo gick upp.

När Selma hade vaknat igen, en timme senare ungefär, så tog jag bort liggdelen från syskonvagnen och satte åkpåsen åt Selma. Sedan gick vi ut för ett premiäråk. Vi gick till biblioteket där vi skulle lämna tillbaka några böcker men det öppnade visst inte förrän kl 13 idag så dit får vi gå lite senare.

Istället gick vi till vår uteplats och klippte gräset och krattade bort en massa äpplen. Hugo låtsades klippa han med och sedan lekte han med sin traktor och åkte rutchbana. "Hålla handen" sa han när han skulle åka, han är så söt. Selma sov i vagnen under tiden och verkade tycka om att ligga och mysa i åkpåsen i sittdelen.

Sedan gick vi in och åt lunch, det blev pastasallad med dressing och Hugo åt riktigt bra. Det var tricolore-pasta så han sa vilken färg det var på varje pastabit som han stoppade i munnen. Robert kom hem under tiden och åt med oss. Efter maten hoppade han direkt i säng. Han var riktigt trött och hade setat och gnuggat sig i ögonen under hela måltiden.

Vi är fortfarande lite sjuka här hemma. Hugo verkar vara i princip helt frisk nu men jag är fortfarande lite hes och täppt i näsan och Selma snorar en del hon med även om det är en klar förbättring mot för några dagar sedan. Däremot är hon jättehård i magen och verkar ha ont. Hon fick en skål gröt av en ny sort i lördags och sedan dess har det inte varit bra. Jag vet inte om det helt och hållet beror på det men det var efter den det började och hon har knappt bajsat någonting. Hon som brukar göra det flera gånger om dagen. Hon vill nästan inte äta något alls nu heller och inte vet man om det beror på magen, förkylningen eller något annat. I vanliga fall brukar hon äta jättebra så man märker direkt att det är något som inte är på topp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0