Fredag 24/9

Båda barnen sover och det är alldeles tyst och lugnt. Mamma och Johan åkte härifrån för några timmar sedan, så nu är dom påväg till skåne till Johans pappas fru för att stanna där över helgen. Det var kul att ha dom här och Hugo tyckte också det var väldigt roligt.

Jag och mamma var en sväng till Ikea igår. Det blev lite småsaker köpt, mest för mammas del. Själv köpte jag bara en diskborste, två klädvårdsrullar och ett tre-pack tåg till Hugo, måste ha varit något mer också för hur som helst så gick det på 90 kr. Det fanns ju såklart hur mycket fint som helst men med tanke på att det kommer att gå åt en hel del pengar den kommande månaden så gäller det att hålla igen. Hugo fyller år och vi ska köpa två presenter till, sedan är det diverse vinterskor och stövlar och sånt som måste införskaffas. Och det brukar man inte komma billigt undan med.

Cissi kommer hit idag efter att hon slutat jobbet. Innan dess ska jag försöka hinna städa ordning lite här, handla och duscha.

Selma har förresten lite feber, 38,5. Såg också att hon fått lite prickar på magen. Det har Hugo också. Jag funderar på om det kan vara tredagarsfebern eller något sånt dom har haft. Ringde till sjukvårdsupplysningen häromdagen för Hugos prickar men då sa hon att de kunde få som värmeutslag efter att man haft feber. Hon trodde inte att det var tredagarsfebern även om det kunde vara det eftersom han bara hade haft hög feber en dag. Men nu har ju Selma också fått så även om det är mycket mindre än så länge så det kanske är det ändå. Det visar sig väl.

Nu vaknade Hugo!

Kommentarer
Postat av: Linda- Felicia o Samuels mamma!

Ja det är jätte skönt och slippa se honom ha ont i magen och va skrikig hela tiden, nu är han för det mesta glad och mycket mer vaken så himla roligt :) hur går det för selma med smak portionerna?=)

2010-09-28 @ 08:09:56
URL: http://liinda016.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0