Sovande barn

Nu sover båda barnen. Hugo gick och la sig redan klockan 19.00. Han hade knappt sovit på dagis eftersom det hade tagit lite längre tid för honom att somna än vanligt och sedan väckte dom honom precis när jag kom och hämtade honom, så han var trött och den tidigare läggningen var välbehövlig. Selma somnade för en halvtimme sedan.

Idag har det som sagt varit dagis för Hugo, vilket han tyckte var superkul. Han sprang in direkt vi kom dit och hade absolut inte tid att ens vinka hejdå. Det är bra att han trivs så bra och tycker om att komma dit.

Hemma har det inte gjorts mycket vettigt, jag vet inte alls vart tiden sprang iväg. Selma har dock varit jättesvår att få att sova idag, hon har inte velat alls. Hon sover så korta stunder åt gången också när hon väl har somnar. Jag vet inte om det beror på att hon inte är tillräckligt trött eller om det är något annat. Jag tycker ju hon verkar jättetrött och hon blundar nästan direkt många gånger, men så bara man går därifrån så är det fullt liv igen och så vill hon inte mer. Ska försöka testa att lägga henne lite mer sällan i hopp om att hon både somnar lättare och sover längre. Men det är inte så lätt med tanke på att hon ibland inte kan hålla sig vaken när hon äter och då tar hon en powernap under tiden och sedan när hon ätit färdigt så är hon vaken igen.

Till lunch blev det raggmunk med bacon och lingonsylt. Det äter vi nästan aldrig och Robert tyckte det var supergott. Till middag blev det köttfärslimpa, gräddsås, potatis och kokta grönsaker. Hugo älskar köttfärslimpa!

Nu har Robert pluggat klart så nu ska vi nog lägga oss framför tv:n en stund innan det är dags för sängen.


Selma och jag häromdagen när vi skulle gå ut. Hon är så söt i sin nya mössa. (Det är ett myggbett hon har vid hennes högra öga).



Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Va fina ni är :)

2010-09-08 @ 00:24:08
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vacker mamma, söt dotter.

2010-09-08 @ 20:39:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0