Torsdag 2/9

Just nu sitter Hugo och kollar på Chuggington och Selma sover.

Idag har Hugo varit på dagis och jag och Selma har varit nere på stan. Robert låg hemma och mådde riktigt dåligt under tiden, antagligen migrän eftersom han hade extrem huvudvärk i kombination med illamående. Tur att han var ledig fram till efter lunch i alla fall. Nu är han på en viktig föreläsning som han var tvungen att gå på trots att han mår som han gör.

På stan blev det två mössor till Selma, ett bälte till Hugo och en åkpåse. Den åkpåse vi har nu är nog bland de sämsta som har skapats, det är en emmaljunga allroundåkpåse som vi köpte när vi köpte vagnen till Hugo 2008. Nu såg jag att de har ändrat sina allroundåkpåsar så att dom blivit jättebra, inte konstigt med tanke på vår. Problemet med den är att den har samma tyg på insidan som på utsidan, ett väldigt osmidigt tyg eftersom barnen halkar ner på det när dom sitter så att de liksom sitter nerhasade. Sen att den är jätteful till vagnen är ju en helt annan sak, det är vårt fel och beror på att vi nog inte tänkte alls när vi valde färg på den. Den jag köpte nu var en väldigt billig svart med grått fleecefoder på insidan, mycket bättre.

Selma har hitills varit gladare idag men hon är jättesvår att få att sova trots att hon är jättetrött och vill inte äta så mycket som hon brukar.


Kommentarer
Postat av: Lina

Hur gammal är Selma nu? Tycker tiden spriger iväg!! Charlie är redan 3 veckor=)

2010-09-03 @ 14:42:29
URL: http://www.linarosell.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

5 månader? OJOJ DÅ VA STOR HON BLIVIT!



Tack så mycket, ja det var tufft att gå över och jobbigt med igångsättning då det hela gick så fort och blev så intensivt! Men nu är det över=)

2010-09-03 @ 22:04:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0