Vinteroverall

Hugos nya vinteroverall blev en röd proxtec från Kappahl. Likadan som han hade förra året fast i annan färg. Vi var väldigt nöjda med den så jag hoppas vi kommer vara lika nöjda denna vinter.


Kommentarer
Postat av: J U L I E

SV: Tack för tipsen men ett större hål i Nellies flaska kommer medföra att hon sätter i halsen, ibland sätter hon i halsen med den hon har redan hehe.

Hon äter med 2-3 timmars mellanrum och får inte i sig så mycket som sagt. När hon var yngre och jag ammade fick vi tvångsmata henne med medicinspruta så att magsäcken skulle vidgas lite och hennes hunger skulle kanske öka men det blev inget med det. Istället sinade min mjölk eftersom produktionen aldrig fick komma igång riktigt.



Min BVC-syrra säger att jag kanske ska acceptera att hon är en småätare men det vill jag ju inte, lite mer vill jag att hon ska äta!



Oj äter inte Selma på natten? Hur gjorde ni det? Skapade ett blogginlägg förut just om att jag helst vill att hon ska vara så mätt att hon inte vaknar på nätterna osv.

2010-09-14 @ 14:41:13
URL: http://juulieee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Skall Hugo leka tomte?

2010-09-14 @ 20:08:58
Postat av: Linda- Felicia o Samuels mamma!

Jag har också titta på den och i just röd till felicia så hon har en på dagis :) för det känns smidigare med overall än hennes jacka när hon ska leka på dagis och kan ju va bra att ha jacka o overall att växla mellan. men den är bra allstå?=)

2010-09-18 @ 18:05:39
URL: http://liinda016.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0