Kryssning och Bvc

I helgen var vi på kryssning tillsammans med Roberts föräldrar, syskon med respektive, mormor, kusin, morbröder med ett par kompisar. Det var Roberts morbror Magnus som fyllde 40 år och det firades med att överraska honom med en kryssning som han inte visste någonting om. Vi hade det jättekul och det gick bra att vara utan barnen under ett dygn, trots att jag hade varit lite nervös för det, för att jag skulle sakna dom för mycket.

Hugo och Selma hade alltså barnvakt för första gången över en natt (förutom då Hugo var hemma med farfar och farmor när Selma föddes). Det var min mamma, syster och Ludde (Ericas pojkvän) som var här och var barnvakt. Allt gick superbra och det känns skönt! Det känns bra att man vet att det funkar utan problem nu och att man själv överlever det utan att sakna ihjäl sig (även om man nästan gjorde det under den 3½ timme långa bussresan hemåt).

Idag har vi varit på bvc där Selma fick vaccinsprutor eftersom hon var sjuk sist på ettårskontrollen för två veckor sedan. Vi tog en vikt idag också eftersom hon gått upp så lite sist vi var där. Nu hade hon gått upp jättebra, 500 gram på två veckor är väldigt bra för en i hennes ålder. Det märktes att hon hade tagit igen sig från då hon var sjuk. 10260 gram väger hon alltså nu och är 78 cm lång. Hugo vägde 10010 g och var 78,5 cm lång vid samma ålder så dom är nästan jämnstora.


Kommentarer
Postat av: Louise

Ja, det är det.

Det får vi absolut ta att göra. Tror Liam skulle tycka det var jättekul.

Va skönt att ha dagis klart. Liam står på kö till 1 september men vi ska vänta tills det blir något ledigt på Villervalla eftersom vi gärna vill ha där. Så tills det blir en plats ledig får han vara hemma med mig och den nya lilla krabaten.

2011-04-19 @ 23:35:41
URL: http://cauterize.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0