Måndag 17/1

Måndag igen och första dagen ï skolan efter julen för Roberts del. Min kurs börjar nästa måndag. Är verkligen nervös över hur det ska gå.

Selma ligger ute och sover nu och jag och Hugo har byggt en koja som han har lekt i en stund.

Förra veckan var Linnea här från måndag till torsdag. Hugo busade med Linnea hela dagarna så hon fick inte många lugna sekunder. Vi hyrde några filmer som vi såg på kvällarna, Killers, Kommisarie Späck & The experiment. Vi spelade lite Jeopardy också. Vi åkte och visade vart vi ska flytta och så var det tänkt att vi skulle åka till Fenomenmagasinet som ligger i gamla Linköping men det var tydligen stängt på vardagar så det blev en tur till öppna förskolan istället så att Hugo fick leka lite.

Vi åt även lunch där dom har buffé inne i Filbytergallerian och det var verkligen jättedåligt, där kommer vi inte att äta igen. Jag tog en sallad så den var det inget fel på men Robert och Linnea åt pizza- och pastabuffé och det var torrt, stenhård pizzabotten och äcklig (burk)pastasås, med andra ord inte alls vad man vill ha.

I onsdags hade vi några stycken här under dagen som kollade på vår lägenhet. Alla var intresserade men det blev en barnfamilj som fick den (dom som kollade på den först).

I fredags var jag och Hugo iväg till Elin och Nova, första gången vi var där sedan dom flyttade och det var jättekul att ses. Dom ska komma hit någon gång under den här veckan också har vi bestämt.

I lördags kom Martin, Kristin, Jonathan och Arvid hit och vi åkte iväg till busfabriken efter att Robert slutat jobbet. Första gången vi var där också och Hugo och Jonathan tyckte att det var hur kul som helst. Det blev lite glass också för barnen och sedan åkte vi hem och åt tacos.

Igår åkte hela familjen iväg till Ikea. Det blev ingen shopping förutom en spindel som man kan sätta på handen till Hugo och en liten orm till Selma, men vi hittade en hel del som vi vill ha. Det känns onödigt att köpa något innan vi flyttat då vi inte alls vet hur vi kommer ha det eller vad som passar och får plats så det får vänta.

Det har varit kul att ha haft fullt upp hela veckan!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Din bild med dahlior är kanske lite fel nu men snart kommer dom.

2011-01-17 @ 17:28:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0