Onsdag 5/1

Idag har vi ringt endel telefonsamtal till bl a kommunen för att prata lite angående dagis och så. Tyvärr var hon vi skulle prata med inte där idag heller, det känns som de alltid är borta på något möte eller liknande, det går aldrig att få tag i dom. Jag ska ringa på måndag igen.

Sedan har vi ringt dom som bor i lägenheten vi ska flytta till nu och bestämt vad vi ska betala för lite småsaker de gjort i lägenheten som vi vill ha kvar. Nya knoppar på köksluckorna, hyllor i tvättstugan och ett golv på balkongen. 200 kr ska vi betala för det och då kanske dom skulle lämna kvar diskmaskinen också. Det har vi tänkt köpa en ny ändå men man kan ju alltid testa hur bra den som står där nu funkar i så fall innan vi gör det. Vi hade kunnat fått köpa den också och betalat 1000 kr för allt men den såg så gammal och risig ut så det tyckte vi inte att det var värt.

Vi har också ring och bestämt dag med Roberts föräldrar och bröder när det stora flyttlasset går, den 27 februari blir det. Det tror jag blir jättebra för då har vi lite tid på oss att packa och sedan god tid på oss att städa och fixa i den här lägenheten innan vi lämnar ifrån oss den.

Efter att Hugo sovit middag gick han och jag iväg till öppna förskolan med pulkan. Där hade vi det trevligt som vanligt. Robert och Selma var hemma och förberedde maten och Selma sov. När vi kom hem så gjorde vi hemgjorda chicken nuggets, klyftpotatis, basilikasås och sallad. Jättegott var det och Hugo mumsade i sig hur många nuggets som helst. Det måste nog vara hans absoluta favorit.

Nu sover både Hugo och Selma och vi ska snart lägga oss i soffan och kolla på Jericho.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0