Måndag 19/9

Tiden går så otroligt fort! Jag har sagt det ofta men jag blir uppriktigt förvånad att en vecka kan gå så ofattbart snabbt. Man hinner aldrig ha det långtråkigt i alla fall, allt går i ett.

Måndagen har bjudit på gruppmöte med förberedelser inför seminare om lärande som jag precis kom hem ifrån. Vi pratade om studieteknik och speedreading, där vi också hade en övning där man fick testa på att öka sin egen läshastighet. Många verkade tycka att det var riktigt kul, vilket såklart var poängen med det hela.

Idag, dvs ikväll måste jag plugga till tusen för i morgon är det dags för nästa gruppträff med helt annan frågeställning. Det är mycket att göra nu men det är för det mesta bara kul.

I helgen har vi varit i badhuset, lekt i lekparken, varit ute i Tornby och handlat. Det har varit en bra helg med i princip obefintligt med pluggande, väldigt skönt för omväxlings skull.

Hugo fyller snart år så planerandet inför det är i full gång. Allt tar lite längre tid när man knappt har någon tid att förbereda på, när ska man hinna baka och köpa presenter? Det löser sig!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej

Du är i full gång med pluggandet och du låter taggad och entusiastisk, det är bra!

Som du själv skrev så löser sig det mesta, det är bara att ta en sak i sänder. Alla "måste högar" kommer alltid att fyllas på så det är ändå ingen ide att försöka arbeta ifatt :).



Nu på lördag, ska vi hitta på något på dagen eller bara träffas och äta kvällsmat hos Bettan? Busfabrik?



Kramar // Kristin

2011-09-20 @ 10:19:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0