Barnfri helg

I fredags åkte Hugo och Selma till sin farfar och farmor för att för sörsta gången sova över där själva under helgen utan oss. Jag och Robert hade tänkt att få lite tid tillsammans bara han och jag innan förlossningen, då det kommer dröja ett bra tag innan möjligheten finns igen.
 
Efter att Robert slutat jobbet i fredags åkte vi iväg till ica maxi och handlade lite extra god frukost. Sedan åkte vi hem och lämnade av sakerna och vidare mot stan där vi skulle äta. Det blev mongolisk bbq-buffé på restaurang Ghingis. Mongolisk bbq innebär att man lägger på allt man vill ha på sin tallrik och så wokar en kock iordning det, och det är verkligen supergott! Middagen avslutades med lite efterrätt från dessertbuffén. Efter middagen åkte vi hem och myste framför en film.
 
Igår började vi dagen med en lugn morgon med god frukost och efter lunchen åkte vi ut till Tornby och fixade med lite saker. Inhandlade blöjor, amningskupor, tvättlappar mm. som man kan behöva till bebis, samt ett par klädesplagg. Sedan gick vi över till Rickard en stund för att kolla på hans senaste renoveringsprojekt och fikade. På kvällen lagade vi god mat och kollade på film.
 
Det har varit en bra helg! Men vi skulle ju ljuga om vi inte sa att vi saknat våra barn, och det känns så konstigt att vara iväg och göra saker utan dom. Vi vet dock att dom haft det jättebra med sin farfar och farmor.
 
Idag har jag äntligen städat iordning på balkongen inför vintern, slängt de gamla blommorna mm. Har tvättat en massa bebiskläder och börjat packa BB-väskan, nu börjar det ju faktiskt närma sig så det kändes som att det började bli dags. I morgon går jag in i vecka 37.
 
Vi ska så snart Robert kommer hem från jobbet där han är och byter till vinterdäcken bege oss till Eskilstuna för att hämta hem våra gullungar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0