Idag är ingen vanlig dag, för det är Hugos födelsedag, hurra hurra hurra!!

Idag har världens finaste kille blivit 4 år gammal. Tänk att det är hela 4 år sedan vi låg inne på BB med vår nyfödda son, helt fantastiska år har det varit!
 
Dagen började kl 06.00 med att jag, Robert och Selma gick in till Hugos rum med frukost och tända ljus och sjöng, och presenter såklart. Han blev väldigt glad för både sången, frukosten och presenterna. Det var väldigt mysigt! Av oss fick han en spindelmannendräkt, en legopolisbil samt ett Alfons Åberg-dataspel. Han fick dessutom en stor låda med smålego från när jag var liten som var mycket uppskattad.
 
Barnen fick börja på dagis lite senare idag och Hugo hade piggelin-glass med sig som han fick bjuda dom andra barnen på.
 
Robert slutade tidigare från jobbet idag och kom hem tillsammans med barnen kl 15.00. Därefter har vi lekt med de nya sakerna, spelat dataspelet och byggt ihop legopolisbilen. Sedan var det mat och idag hade Hugo valt vad vi skulle äta, hemgjorda hamburgare med strips. Är det födelsedag så är det!
 
Barnen sover gott nu och de längtar till lördag då det ska kalasas lite mer. Och på fredag kommer Linnea, vilket vi alla tycker ska bli roligt.
Hugo 4 dagar gammal!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Grattis Hugo ! Fick du kortet från oss?

Svar: Tack från Hugo:) Han har fått kortet och blev jätteglad för både det och klistermärkena!
Sandra

2012-10-02 @ 22:58:05
URL: http://familjenetuna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0