Torsdag 12/9

Dagen började med att Vera struntade i sin morgontupplur som hon brukar ta. Sen tog vi en tripp till öppna förskolan med Louise och Malva. Det var första gången vi var på 0-5 år, annars brukar vi gå på babyöppet som är fram till att bebisarna aktivt börjar förflytta sig. Och eftersom att Vera börjat krypa ordentligt nu så kan vi inte gå dit mer. Vera stormtrivdes bland alla barn i olika åldrar och tyckte nog att det var mycket roligare än när det bara är småbebisar där. Hon kröp runt mest hela tiden och stoppade allt hon kunde få tag på i sin mun. Favoriten var att ta något från en annan bebis och stoppa i sin egen mun istället och att krypa runt med någon sak (en kloss eller leksaksgaffel) i munnen, som en liten hund. Efteråt var hon rejält trött så hon fick mat och sen direkt ner i sängen, och det tog inte många sekunder innan hon sov som en liten gris.
 
Efter dagis gick vi en stund till lekparken tillsammans med Hanna, My och Milo. Vi var bara där en liten stund sen gick vi in och åt mellis. Efter melliset mötte vi upp Hanna, My och Milo i lekparken igen. Selma och My har börjat leka mycket tillsammans på dagis den sista tiden så dom hade jättekul idag när dom lekte "mamma pappa barn" med Mys docka. Hugo lekte lite tillsammans med dom men mest av allt busade han med lilla Milo som är ca 2 månader äldre än Vera.
 
Till middag blev det lasagne till Hugo stora besvikelse, Selma däremot mumsade glatt i sig.
 
Nu äntligen har alla barnen somnat och vi ska kolla på ett avsnitt Game of thrones. Vera var väldigt svårsövd ikväll och låg mest och busade, hon som brukar vara jättelätt att natta i vanliga fall. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0