December

Tiden går i en rasande fart och det har hunnit hända mycket sedan sist jag skrev. 

Vera har fyllt 1 år den 3:e december och går nu för fullt. Hon har blivit så stor nu den sista tiden tycker jag och lärt sig massor. Hon älskar skor, kan säga "skor" och går ofta och tar på sig olika skor vid skostället. Hon tycker också om att dansa och börjar genast göra det om hon hör musik eller om man ber henne att dansa. Hon äter den mesta maten själv med sked, favoriterna just nu är köttfärssås med spaghetti, majs, tomater och clementiner.

Den 7:e var vi på julbord på Mjellerumsgården med svärföräldrarna. Det var gott! Hugo åt en massa kräftor och björnkött och favoriten för Selma var revbensspjällen.

Den 14:e var vi i Eskilstuna för 75-årskalas för Roberts mormor som hade hyrt Tallåsgården och bjöd på god mat.

Kvällen den 20:e var vi tillbaka i Eskilstuna igen för att fira jul. Det har varit en bra jul men tyvärr var vi redan förkylda när vi kom och det avlöstes senare av magsjuka som smittades till allt och alla, vilket gjorde att många planer fick lov att ställas in. Vi har också saknat Linnea lite extra under julen, som är i USA till i sommar.


Nyår spenderades hemma i Linköping tillsammans med våra grannar. Vi lagade god middag och hade trevligt. 

En annan rolig sak som har hänt under december är att jag har börjat övningsköra för fullt, och det går faktiskt jättebra. Jag tycker det är jätteroligt och hoppas att körkortet inte ligger allt för långt borta i tiden.

Idag kom vi tillbaka till Eskilstuna igen eftersom vi ska iväg på en liten utflykt med Hugo och Selma på lördag tillsammans med Kristin, Jonathan, Arvid och Ellen. Vi ska åka till Globen och kolla på Disney on ice! Det fick barnen i julklapp av min mamma och mormor. Så det ser vi fram emot!


Kommentarer
Postat av: Kristin

Hej
Kul att det går bra för dig med övningskörningen. Du har säkert körkortet i din hand!
Vi ser att träffa er imorgon och åka till Globen och titta på Disney on ice. Barnen är jätte taggade! Hoppas bara dom sköter sig imorgon. Idag har nämligen varit en bråkdag😞

2014-01-03 @ 20:03:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0